Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Dlaczego Wyjadasz Mi Frytki Batłomiej :) (2751 niezalogowanych)
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
To Dobrze ze nie widzisz, ja tez nie uwazam ze jest w przeciwienstwie do coniektorych wiekszosc EXPERTOW -

Karol.Ky napisał:
jaworro napisał:
Widzisz Sergiusz, pomimo tego ze jestem "DUPA" nadal sie zastanawiasz nad tym jak to jest mozliwe, ze mnie nie bylo jeszcze tu czy tam.
Wiec to ze jeszcze tutaj jestes oznacza ze moj marketing dziala
Aczkolwiek nie dbam o to z drugiej strony, bo i tak z kims takim jak TY biznesu zadnego bym nie zrobil, wiec badz dalej i przyozdabiaj to forum swoimi podejrzeniami

sergiusz napisał:
jestem i uwaznie sledzę, mnie nie musisz przepraszac. Zastanawiam się tylko jak to taki podróznik w skandynawii nie był i próbuje przez forum dowiedziec sie jak tu jest. Moze Twoje podróze są wirtualne??? Oceniasz innych, mnie, Czesia i td uparłes sie z tym TV a nie masz pojęcia kto gdzie był. My przynajmniej w Norwegii byliśmy, a Ty nie, więc jesteś dupa a nie podróżnik(bez obrazy). pozdrawiam i milego zwiedzania z goole maps

gdybyś promował podróżowanie- to by nikt się Ciebie nie czepiał, ale reklamowanie nieróbstwa nie jest mile spotykane więc się nie dziw że tak Cie postrzega kilka osób, łącznie ze mną.

Ja tu marketingu nie widze, moze slepy jestem, albo niedouczony w temacie marketingu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
Sergiusz Hetmanski
(sergiusz)
Początkujący
ty chyba nie wiesz co to jest marketing, a jestem tu bo ciekawią mnie tacy ludzie jak TY, którze nie potrafią się wysłowić a próbują mądrego udawać. Twoja polszczyzna jest na poziomie 10 latka, choc i ten nie napisałby "jest stać na to na co kogos jest stać" czy jak tam brzmial ten cytat.....
Najpierw sie doksztalc, a pozniej udawaj mądrale.
Czesio, a ja nie wiedzialem ze kolega jakies wyklady prowadzi i spotkania, ciekawe kto tam przychodzi w ogole........
a ja moge scharakteryzowac Twoja dzialalnosc- wykorzystywanie naiwności i głupoty ludzi, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej. Chcesz zarobić szybką łatwą kasę, nie mając zielonego pojęcia o ty co próbujesz przekazać ludziom.
weź się chłopie do roboty lepiej, pozdrawiam
i faktycznie nieładnie czepiać się imion, czy podoba Ci sie to czy nie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz

SUPER,

Prace domowa odrobiles.

Pozdrawiam CZESIo

czesio.:* napisał:
[quote]jaworro napisał:
Ja nie mam nic do owijania, chcialem poruszyc dyskusje i jest.
Nie do konca na temat ale jest - dobre i to.
FAKTOZA - za kilka dni zaczne waszym jezykiem pisac i niebawem kurwami rzucac, moze wtedy mnie zaakceptujecie.
A pieniadze sie robi zawsze tam gdzie nie ma odnosnie binzesu Panie oczytany

Co do tego co ja robie moj MLM itd, mozesz wejsc na moja strone i sobie sprawdzic, profil jest otwarty.
Czy moze TY chcesz scharakteryzowac moja dzialalnosc - tak na pozeganie ... ?

Co ?
Poszperaj wiecej, daj znac
Zobaczymy czy jestes tak inteligentny jak Twoje wybrane imie CZESIO

no proszę panu Jaworskiemu zaczyna puszczać....przywalając się do mojego imienia pokazujesz twój poziom kultury i dobrych manier,garniakiem wszystkiego nie da się zastąpić...a to cuś z paroma fotkami,recenzjami czyichś prac na temat marketingu i samokontroli paroma fotkami z miejsc gdzie wiekszośc forumowiczów była i niedziałającymi linkami nazywasz stroną internetową????chłopino ogarnij sie troche,,,a najbardziej rozpierdolił mnie twój kalendarz zajęć i terminów spotkań... dziadek Gabriel na permiteringu miał bardziej zajęty grafik...

tyle w twoim mistrzu temacie...jaworro ...tajemniczy jak zorro...choć zaczyna wiać od ciebie zmorrą....bez odbioru!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
Jezeli Czesio to jest naprawde imie Czesia to przepraszam, nie wiedzialem, myslalem ze poprostu dobral sobie taka fatalna ksywke, wplywu na wybor imienia jednak nie mamy bo do imienia nic nie mam - jest jakie jest, tak jak Sergiusz czy Krzysiek

Dziekuje za podzielenie sie swoja opinia Sergiusz i cenne rady, JESTES WIELKI i masz racje, nie znam sie jak widac na marketingu stad tez zadnej dzialanosci w tym kierunku tutaj nie prowadze jak widac a co do dzieciaka, to jest we mnie i zawsze bedzie - taka recepta na dlugowiecznosc

Jestescie super - Jeden z drugim.

Udanego wieczoru zycze

ps, mnie ciekawia ludzie, ktorzy dobrze sie wyslawiaja i od ktorych mozna sie czegos nauczyc, od kazdego w sumie mozna.

sergiusz napisał:
ty chyba nie wiesz co to jest marketing, a jestem tu bo ciekawią mnie tacy ludzie jak TY, którze nie potrafią się wysłowić a próbują mądrego udawać. Twoja polszczyzna jest na poziomie 10 latka, choc i ten nie napisałby "jest stać na to na co kogos jest stać" czy jak tam brzmial ten cytat.....
Najpierw sie doksztalc, a pozniej udawaj mądrale.
Czesio, a ja nie wiedzialem ze kolega jakies wyklady prowadzi i spotkania, ciekawe kto tam przychodzi w ogole........
a ja moge scharakteryzowac Twoja dzialalnosc- wykorzystywanie naiwności i głupoty ludzi, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej. Chcesz zarobić szybką łatwą kasę, nie mając zielonego pojęcia o ty co próbujesz przekazać ludziom.
weź się chłopie do roboty lepiej, pozdrawiam
i faktycznie nieładnie czepiać się imion, czy podoba Ci sie to czy nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
WoW - to bylo naprawde dobre....pojechales po calosci.

A wracajac do tematu, to powiedz mi Czesio, co bardziej Tobie odpowiada - podrozowanie czy pracowanie ???

czesio.:* napisał:
jaworro napisał:
Jezeli Czesio to jest naprawde imie Czesia to przepraszam, nie wiedzialem, myslalem ze poprostu dobral sobie taka fatalna ksywke, wplywu na wybor imienia jednak nie mamy bo do imienia nic nie mam - jest jakie jest, tak jak Sergiusz czy Krzysiek

to jeszcze przeproś pana Mozila,Miłosza,Niemena...Kiszczaka ci odpuszczę![/quote]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
Pozdrawiam Wszystkich pisarzy tego FORUM i Czytaczy.
Narzekaczy i Stekaczy,
Tych ktorzy potrafili cos cennego dodac i maja swoje zdanie i tych ktorzy nie maja swojego zdania za to sa swietni w ocenianiu innych

tak czy inaczej sa Swieta i zycze Wam wyjatkowych, spokojnych i radosnych swiat,
zebyscie w te swieta swietowali i odpoczywali.
Zebyscie mogli sie podzielic swoim jedzeniem z kims, kto bedzie glodny tego wieczoru
Dzielmy sie, a swiat bedzie lepszy.
pozdrawiam

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
no to zyczymy kreatywnosci zeby inni nie musieli czytac identycznych postow w dwoch tematach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
Witam . powracamy do tematu który został już rozpoznany kto woli podróżować niż pracować a może kto woli pracować i podróżować. Jak podróżują Norwedzy?Jak to zrobić,takie informacje możemy uzyskać na Travel Party dla ludzi z Stavanger,Sandnes i okolic na które zapraszam w dn 11/12/13.01.2014r. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać do mnie na priv udzielę informacji gdzie i kiedy odbędą się travel party
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok